Keskustelupalsta
Previous Next All
Latest on 1.9.2018 19:05

Päivi: Tervetuloa Sieravuoren keskimatkan kisaan - upea maasto ja kisakeskus & Joona laatinut todella haastavat radat! Kisainfoa Ekun sivuilla.

Hiisi: Lunastamattomat Jukola kartat ovat meillä. Kauko

Saku: Ottiko joku Jukolan kartat haltuun? Itse olin maaliin tullessa sen verran väsy niin jäi sen hakeminen väliin ja kun en saanut maaliin tullessa pitää omaa [...]

Hannu: Onko jollain viritteillä Jukolan yhteiskuljetusta?<

.: Onko Tietoa Venla ja Jukolajoukkueista?

» Jätä viesti
Hiisirastin naiset sijoittuivat Viestiliigan lopputuloksissa sijalle 10. Miesten sijoitus oli 15. Lauantaina Raisiossa juostuissa finaaleissa naisten sijoitus oli 20. ja miesten 11. Tämä tiesi naisten sijoituksen putoamista yhdellä ja miesten nousua yhdeksänneltätoista sijalta viidenneksitoista. Raisiossa naisten joukkueen muodostivat Inna Somova, Sari Koskinen ja Päivi Autio. Miesten ykkösjoukkueessa suunnistivat Sergei Detkov, Joona Huila ja Andrei Hramov. Miesten 29:ksi sijoittuneen kakkosjoukkueen muodostivat Igor Popov, Olli Väätäinen ja Juha Tommila. Igor aloitti kakkosen viestin mahtavasti tuoden joukkueen vaihtoon kärjessä. Sergei juoksi myös hienosti tuoden ykkösen vaihtoon viidentenä 20 sekuntia Igorin jälkeen. Naisilla ei ollut Raisiossa kakkosjoukkuetta.

Naisten kakkosjoukkue sijoittui kokonaiskisassa 39:ksi. Miesten kakkosjoukkueen sijaluvuksi kokonaiskisassa tuli 49. Viestiliiga koostui seitsemästä osakilpailusta. Hiisirastin niin kuin muidenkin seurojen joukkueissa juoksi eri osakilpailuissa eri henkilöitä. Yhteensattumien vuoksi ei Hiisirasti saanut jokaiseen osakilpailuun parasta mahdollista joukkuetta kokoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Yhteistyökumppanit
Tapahtumakalenteri
<< loka 2018 >>
mtktpls
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Ostamalla edullista Teboilin öljyä, tuet samalla Hiisirastin toimintaa.

Lisätietoja ja tilaukset: Pirjo Mikkola puh. 0442787511,

sähköposti pirjo.mikkola[at]ekt-palvelu.fi