Vuoden 2014 Hiisirastit järjestettiin menneenä viikonloppuna Eurajoella Saaren ja Rikantilan kylien alueella. Kilpailukeskus sijaitsi Saaren kylässä sopivasti lauantain ja sunnuntain maastojen välissä. Pitkään jatkunut loppukesän sadekausi päättyi sopivasti kilpailujen alla, joten kisaviikonloppua päästiin viettämään mukavassa poutasäässä, aurinkokin näyttäytyi molempina päivinä. Lisäväriä tapahtumaan toi nuorten maajoukkue, jonka suunnistajat osoittivat esityksillään taitavansa myös satakuntalaiset maastot, vaikka ilman ongelmia eivät kaikki maajoukkuesuunnistajatkaan radoista selvinneet.
 
Saaren maastot eivät kuitenkaan hiljene suunnistajista vielä, sillä perinteiset Valopäärastit suunnistetaan Hiisirastien lauantailta tutussa Helavalukallion maastossa perjantaina 12.9.2014. Kilpailukeskus sijaitsee kartan keskellä tekojärven rannalla, jossa on erinomaiset puitteet järjestää yösuunnistustapahtuma. Miehille ja naisille löytyy oma sauna, uimamahdollisuus on, samoin makkaranpaistopaikka. Lisäksi on katettua tilaa sateen varalta. Puhumattakaan erinomaisesta ja taidollisesti monipuolisesti haastavasta kalliomaastosta.
 
Eurajoen Veikot toivottaa kaikki tervetulleeksi harjoittamaan yösuunnistustaitojaan joko SM-yötä varten tai muuten vain viihtymään tarkkojen rastipisteiden parissa.
 
Linkki kisasivulle (kilpailukutsu ilmestyy sivulle 1.9. illalla): http://eurajoenveikot.sporttisaitti.com/suunnistus/valopaarastit/2014/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Yhteistyökumppanit
Kalenteri
ma
ti
ke
to
pe
la
su
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Tapahtumat
  • Ei tapahtumia

Ostamalla edullista Teboilin öljyä, tuet samalla Hiisirastin toimintaa.

Lisätietoja ja tilaukset: Pirjo Mikkola puh. 0442787511,

sähköposti pirjo.mikkola[at]ekt-palvelu.fi