Keskustelupalsta
Previous Next All
Latest on 7.9.2021 8:40

Rami R: Valikossa oleva Säkylänharjun polkujuoksun linkki johtaa nyt uunituoreelle tapahtumasivulle, jonne tapahtuman tiedotus jatkossa keskittyy.

T: Hei, milloin säkylänharjun polkujuoksutapahtumasta on tulossa lisätietoja? Reitti kuulostaa mielenkiintoiselle!

Joona: Kaikkien tämän vuoden kuntorastien tulokset on tullut nettiin heti samana iltana. Jos tuloksia tarvitaan nopeammin niin tapahtumapaikalle voi jäädä seuraamaan 🙂

Odottelija: Näinkö täällä aina käy käy käy Kiukaisten kuntorastit tulokset??

Hiisi: Ystävällinen ja tarkkanäköinen suunnistaja löysi KiukU:n ensimmäisiltä omatoimirasteilta maastosta kompassin. Välineensä kadottanut löytää jälleen suunnan, kun ottaa omansa mukaan Hällinahteen KiukU:n postilaatikosta.

» Jätä viesti
Suunnistus- ja aarteenetsintäkerho

Tervetuloa!

Suunnistusharjoitukset ovat klo 17.30-19.00 välisenä aikana, jona aikana ohjaaja opastaa aiheeseen ja kertoo vinkkejä suunnistamiseen. Radan voi kiertää haluamallaan porukalla. Ratoja on eritasoisia ja myös aikuinen voi aloittaa suunnistusharrastuksen ohjattuna. Kerhon toiminta on suunnattu lapsille, nuorille, perheille ja ensikertalaisille aikuisille. Kerhossa pääset tutustumaan ohjatusti ja turvallisesti suunnistuksen perusteisiin ja liikkumaan maastossa kartan avulla sekä ratkaisemaan koodeja ja vihjeitä.

Pidätpä sitten kilpailemisesta, löytämisestä tai liikkumisesta metsässä, olet tervetullut kerhoon. Kilpailunhaluisille suunnistus- ja aarteenetsintäkerho tarjoaa hyvät lähtökohdat kilpailuja varten ja seikkailunhaluisille taidon kulkea metsässä kartan kanssa ilman kiirettä. Sosiaalisten taitojen ja ryhmässä toimimisen vahvistaminen otetaan huomioon kaikessa tekemisessä.

Mukaan voi tulla missä vaiheessa kautta tahansa.

Kevätkauden ohjelma 2021

  1. To 6.5. Kiukaisten alakoulu
  2. To 13.5. Panelian koulu
  3. Ma 17.5. Harjavalta, Hiittenharjun laskettelukeskus
  4. To 27.5. Kiuasrata
  5. To 3.6. Panelian pururata
  6. Ti 8.6. Kämppi

Hinnat 2021

Kiuksaisten urheilijoiden suunnistus- ja aarteenetsintäkerhon maksu on 30 euroa/henkilö ja 50€/perhe

  • 12 ohjattua suunnistuskertaa
  • seuran jäsenmaksun
  • ryhmävakuutuksen suunnistuskoulukerroille
  • kilpailulisenssin kilpailijoille

Varusteet

Jokaiseen harjoitukseen mukaan säähän ja metsään soveltuvat vaatteet ja tukevat kengät! Sandaalit ja ballerinat voi jättää kotiin jopa kesähelteellä! Mukaan myös juomapullo ja karttamuovi, jonka saa suunnistuskoulusta viimeistään ensimmäisellä sadekerralla! Ensimmäisillä kerroilla jaetaan myös Rastipassi, johon kerätään osallistumismerkintöjä. Merkintöjä Rastipassiin saa suunnistuskoulusta, kuntorasteilta, Oravacupeista ja kilpailuista. Ahkerasta osallistumisesta palkitaan!

Harjoituksen kulku

Aluksi kokoonnutaan yhteen ja ilmoittaudutaan paikalla olevaksi. Jokaisella harjoituskerralla suoritetaan alkulämmittely, jonka jälkeen harjoituskerran teeman mukainen suunnistusharjoitus ja loppuverryttely. Erityisen tärkeää on muistaa ilmoittautua jokaisen harjoituskerran jälkeen ryhmän ohjaajalle ennen kotiin lähtöä, että lähtee harjoituksesta kotiin!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voi ennakkoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kimmo.mieskoski@gmail.com
Ilmoittautuessa ilmoita lapsen/nuoren nimi, syntymävuosi. Tarkemmat tiedot kysytään lapsen/nuoren ensimmäisellä harjoituskerralla.

Yhteystiedot:
Kimmo Mieskoski
kimmo.mieskoski@gmail.com
045-676 6891

Yhteistyökumppanit
Tapahtumakalenteri
<< joulu 2021 >>
mtktpls
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Ostamalla edullista Teboilin öljyä, tuet samalla Hiisirastin toimintaa.

Lisätietoja ja tilaukset: Pirjo Mikkola puh. 0442787511,

sähköposti pirjo.mikkola[at]ekt-palvelu.fi